Takfornying/vedlikehold av tak/fasade

Takfornying, impregnering, rehabilitering og vedlikehold av tak. Eler vedlikehold av fasade. Hva trenger du?

Heimdal Malerteam er eksperter på takfornying og rehabilitering av både tak og fasade. Takfornying og rehabilitering av tak tilbys både til bedrifter og privatpersoner, samt borettslag.

Takfornying – rehabilitering av tak

Dette kan du forvente når du bestiller vedlikehold av tak fra Heimdal Malerteam:

  1. Sjekk av takstein for eventuelle skader. Skadet stein kan bli byttet ut dersom oppdragsgiver fremskaffer stein.
  2. Høytrykksvask av hele taket, som fjerner mose, alger og skitt.
  3. Takrenner rengjøres, rester av mose og annet fjernes. Til slutt rengjøres takrenner med vann, nedløp kontrolleres for blokkeringer.
  4. 1 strøk dyp impregnering til steinen er mettet. Dette vil hindre takstein å ta opp vann med umiddelbar virkning. Impregnering av tak er derfor et viktig punkt.
  5. Tildekking av markiser og annet før påføring av maling.
  6. 2 strøk maling påføres tak. Dette utføres med spesialmaling spesielt utviklet for tak. Ved behov grunnes ventiler, luftekanaler med egnede produkter, for deretter å bli påført samme toppstrøk som takstein.
  7. Opprydning og demontering av produkter for egensikring.
  8. Gjennomgang / egenkontroll av utførte arbeider.
  9. For å oppnå best mulig resultat, er det viktig at takfornyings-oppgaven blir utført i god tid, før normal levetid for takstein er nådd.

Takfornying inkluderer altså nødvendig rehabilitering av tak, samt impregnering av tak. Tilbudet kan naturligvis deles opp til ditt behov – trenger du for eksempel kun takvask?

Vedlikehold og rehabilitering av fasade

Vedlikehold av byggets fasade er langt mer viktig enn hva mange tror. Jevnlig vedlikehold av eneboliger og næringsbygg kan spare deg for mye penger. Det norske klimaet er ugjestmildt for hus flest, og årlig vedlikehold av fasade er nødvendig enten man snakker om enebolig, næringsbygg eller boligblokker.

Vedlikehold av fasade inkluderer blant annet fjerning av skitt, sopp, alger og lignende (fasadevask). I tillegg ser man etter skader på fasaden, og kanskje har deler av fasaden allerede skader fra råte allerede. Da vil rehabilitering av fasade være nødvendig. Vi tilpasser oss oppdraget og sjekker alt fra grunnmur til dører og vinduer. Sprekker i grunnmuren er ikke uvanlig for norske eneboliger.

Ta kontakt med oss i dag for et tilbud på vedlikehold av fasade, eller komplett takfornying og rehabilitering av tak.