Takvask og fasadevask

Nødvendig vedlikehold som forlenger byggets levetid

Be om pristilbud
Ikon - Vaskebøtte

Vi rengjør tak og fasader

Uansett type bygg, så vil jevnlig vedlikehold av tak og fasade være nødvendig for maksimal levetid og reduserte kostnader til rehabilitering. Vi har erfaringen som kreves!

Takvask

Takvask innebærer blant annet fjerning av mose, alger og annen skitt som legger seg på taket. Dette rengjøres med høytrykksvask av hele taket. I tillegg rengjøres takrenner for mose og annet som har lagt seg i rennene. Vi sjekker også for tette rør, slik at du unngår oppsamlinger med vann i takrennene. 

Våre malere er ledige for oppdrag, og tar både små og store jobber. Takvask kan også kombineres med rehabilitering av tak, som i tillegg til den grunnleggende takvasken også sikrer deg et mest mulig holdbart tak i framtiden.

Fasadevask

Det er ikke bare taket som trenger rengjøring – også boligens fasade har behov for rengjøring i ny og ne. Spesielt i et land som Norge, med vekslende vær og fire svært ulike årstider. Fasadevask er gunstig for både private eneboliger, boligblokker og næringsbygg.

Det er flere årsaker til at man trenger fasadevask. For næringsbygg vil utseendet i mange tilfeller være avgjørende, da kundens førsteinntrykk av bedriften kan forbedres gjennom et rent og vedlikeholdt bygg. I tillegg vil naturligvis byggets levetid kunne øke gjennom jevnlig vedlikehold og fasadevask.

Kontakt oss gjerne dersom du trenger vask av tak eller vask av fasade. Vi tar både små og store oppdrag!

Be om pristilbud